Ga met me mee en we vinden samen jouw weg.

Over Truus

Het is 2000 en ik kwam tot de ontdekking dat ik de weg kwijt was. Ik was niet meer in staat enige betekenis aan mijn leven te geven. Door een ernstige ziekte werd ik hardhandig daarop gewezen. Het was een soort wake-up-call. Maar waaraan diende ik te ontwaken? Dat vond ik destijds lastig te beantwoorden.

Ik kwam in aanraking met psychosynthese. Hierdoor ging ik op zoek naar antwoorden. Het ging over de diepe levensvragen en het zoeken naar antwoorden was niet altijd gemakkelijk en zeker niet altijd eenvoudig. Mijn nieuwsgierigheid won het. De inzichten die ik tijdens mijn zoektocht heb gekregen maken mijn leven rijker en voller. Ik wilde uiteindelijk toch weten wie ik in wezen ben.

Deze zoektocht is sindsdien niet opgehouden. Ik heb ontdekt dat er een wezenlijke kern in jou en mij zit. Ik weet uit ervaring dat het wezenlijke  gedurende ons leven op de achtergrond raakt. En daarvoor zijn allerlei redenen.

Weer verbinding maken met wie je in wezen bent kun je leren. Daarbij kan ik je begeleiden, want je kunt daarbij wel hulp gebruiken, weet ik uit ervaring. En als die verbinding er weer is? Dan leef je je eigen leven, loop je je eigen weg weer. Je gaat met je voeten stevig op de grond staan en bent in staat keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw leven, waardoor je jouw leven leeft. Daaraan ben ik ontwaakt.

 

 

Volg mij op Social Media:

Tegenslag zorgt voor licht.

In 2005 heb ik een voettocht gemaakt naar Santiago de Compostela. Ik had een doel, Santiago bereiken. Tijdens die reis heb ik geleerd dat alle tegenslagen die ik op die reis tegenkwam te beschouwen als hulpmiddelen om mijn doel te bereiken. Dat ging alleen niet vanzelf. De studie psychoysnthese heeft mij daarbij geholpen.

Sindsdien heb ik veel gelopen en verder gestudeerd. Mijn kennis over psychosynthese is hierdoor enorm verdiept. De verschillende technieken heb ik zelf allemaal ondergaan en gebruik ik omdat ik heb ervaren dat ze werken. Van die opgedane ervaringen maak ik gebruik en daarom weet ik dat je tegenslag kunt gebruiken in plaats van dat je er slachtoffer van wordt. Er kan pas licht binnenstromen als je een barst oploopt.

Het is altijd mijn droom geweest mensen zodanig te begeleiden dat ze weer verbinding krijgen met wie ze in wezen zijn. Ik geloof dat als die verbinding er weer is mensen vrijer, vriendelijker en gelukkiger zijn.

Ben jij op zoek naar het vinden van jouw eigen weg?

Ik kan je daarin begeleiden.