Disclaimer

Algemeen
Uiteraard is alles wat je op deze website vindt, dus ook de blogs en de vlogs, beschermd door auteursrecht en die is eigendom van Truus Mesenig Psychosynthesecoach. De informatie en het aanbod is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Dat wil niet zeggen dat je het niet kunt gebruiken. Alles wat op deze website staat, kan je gebruiken, zoveel je wilt en waarvoor je wilt. Deel het zo vaak je wilt. Zolang je er maar duidelijk bij vermeldt dat je het afgekeken hebt van Truus Mesenig Psychosynthesecoach. Een link naar deze site zou erg fijn en sympathiek zijn!

Aansprakelijkheid
Truus Mesenig Psychosynthesecoach is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website en de diensten van Truus Mesenig Psychosynthesecoach kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Truus Mesenig Psychosynthesecoach is niet aansprakelijk voor welke vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website onderneemt.

Medische diagnose
Truus Mesenig Psychosynthesecoach geeft geen medisch advies. Stoppen met medicatie of medische behandeling dient te gebeuren onder begeleiding van een arts. Bij lichamelijke of psychische klachten adviseren wij om een ter zake kundig arts te raadplegen.

Vragen of klachten?
Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer? Dan kun je e-mailen naar: contact@truusmesenig.nl
Op alle diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.